Lifestyle

Çaja të ftohtë që duhet të pini në verë

Çaja të ftohtë që duhet të pini në verë
 

Freskia dhe hidratimi janë tepër të rëndësishme në ditët e nxehta të verës.

Alternativat industriale për freski dhe hidratim janë të mbushura me sheqerna dhe substanca që më shumë bëjnë dëm në organizëm.