Lifestyle

Ushqimet që ndihmojnë në metabolizmin tuaj

 

Një diet që në përbërje të saj ka përqindje të ulët fibrash, mosha e vjetër dhe mos kryerja e ushtrimeve fizike janë faktorët kryesorë në dëmtimin e metabolizmit tuaj.

Ne do ju listojmë disa ushqime që ndihmojnë në tretjen e ushqimit, dhe funksionimin e rregullt të organizmit tuaj.