Lifestyle

Si duhet gatuar mishin e pulës - me apo pa lëkurë

Si duhet gatuar mishin e pulës - me apo pa lëkurë
 

Ka njerëz që gjatë dhe pas pjekjes së pulës, asaj të cilës i gëzohen më shumë është pikërisht lëkura e pjekur.

Ka të tjerë që në përkujdesjen ndaj shëndetit, lëkurën e heqin të parën nga mishi i pulës.