Lifestyle

Ushqimet që ju mbajnë të hidratuar gjatë ditëve të nxehta

Foto: Ilustrim
 

I nxehti ka ardhur dhe ju mund të filloni numërimin mbrapsht për pushimet verore.

Një efekt anësor i nxehtësisë që fatkeqësisht tenton të neglizhohet shumë është dehidrimi dhe ndjenja e dobësisë.