Lifestyle

Vendet me pjatat më të mira në Evropë

Vendet me pjatat më të mira në Evropë

Ka kaq shumë arsye që duam të udhëtojmë. Përveçse duke parë vendet e reja dhe të bërit pushim në punë, festat na japin mundësinë e mrekullueshme për të provuar ushqimin e ri.

Kuzhina është portë në kulturën dhe historinë e një vendi. Paella spanjolle i ka rrënjët në lashtësi dhe na mëson për historinë myslimane të vendit. Ndërkohë, pica moderne u shpik në Napoli dhe pasqyron kulturën e pasur napolitane të rajonit.