Lifestyle

Mrekullitë e kajsive

 

Kajsiat janë një nga frutat më tipike të verës: të shijshme dhe me ngjyra, gjithashtu sjellin edhe nxirje të lëkurës.

Me ngjyrën e tyre verore, mishin e ëmbël dhe të shijshëm dhe lëkurën e butë, kajsitë janë të kaq të mira por nuk duhen harruar dhe vlerat e shumta ushqyese.