Lifestyle

Nënat duhet të shkojnë herë pas here në pushime vetëm

Nënat duhet të shkojnë herë pas here në pushime vetëm
 

Të jesh nënë është një punë me kohë të plotë. Mes larjes së rrobave, pastrimit, pazarit, ndjekjes së fëmijëve brenda dhe jashtë shtëpie, në të gjithë aktivitetet e tyre, si dhe takimet e ditës.

Në të gjitha rastet, edhe kur i duhet të shkojë në zyrë si nënës apo babait, pjesa më e madhe e detyrave që duhen kryer për fëmijët, i takojnë sidoqoftë gruas.