Lifestyle

Përbërësi i verës së kuqe mund të përdoret për trajtimin e ankthit dhe depresionit

 

Pas një dite stresuese, shumica e njerëzve kënaqen duke u çlodhur me një gotë të shijshme të verës së kuqe.

Tani, një studim ka zbuluar se pse një gotë me verë të kuqe mund t’ju ndihmojë të destresoheni – dhe nuk ka të bëjë fare me alkoolin.