Lifestyle

Shenjat që tregojnë se keni nevojë për karbohidrate

 

Profesionistët e fitnes-it kanë hamendësuar gjithmonë se stërvitja fizike dhe një dietë e ulët me karbohidrate është kombinimi i duhur për të rënë në peshë.

Por, për disa nivelet e ulëta të karbohidrateve mund të rezultojnë të dëmshme. Nëse një nga këto simptoma zgjat më shumë se dy javë, filloni të shtoni me ngadalë sasinë e karbohidrateve, transmeton rtk.