Lifestyle

Këshilla për të mbajtur nën kontroll tensionin e gjakut

Këshilla për të mbajtur nën kontroll tensionin e gjakut
 

Tensioni i lartë i gjakut, i njohur ndryshe si hipertension, është një gjendje shëndetësore që prek shumicën e njerëzve në botë.

Kjo gjendje shëndetësore mund të çojë në atak kardiak, goditje në tru dhe madje mund të shkaktoje edhe humbje të shikimit.