Lifestyle

‘Mos e merrni punën me vete në shtëpi’

 

Në rast se nuk e keni dëgjuar, ekuilibri punë-jetë është një mit. Në përgjithësi ne duhet të integrojmë jetën me punën. E vërteta është se asnjëri prej nesh kurrë nuk do të arrijë një ekuilibër të përsosur dhe përpjekja për të arritur atje vetëm sa na streson. Integrimi në jetën e përditshme e pranon se ndonjëherë puna do të kërkojë më shumë vëmendjen tuaj dhe herë të tjera do të jetë jeta.

Por, duke vendosur kufij dhe duke u siguruar ju t’u jepni përparësi zakoneve të shëndetshme, do të jeni në gjendje të përparoni në të gjitha aspektet e jetës suaj, transmeton Ekonomia Online.