Lifestyle

Tërshërë dhe kanellë për përmirësimin e tretjes

Tërshërë dhe kanellë për përmirësimin e tretjes

Tërshëra është një nga drithërat e pasura me vitamina, minerale dhe fibër, tre përbërës kyç për një tretje të mirë.

Përpos këtyre vlerave, tërshëra është e mrekullueshme për pastrimin e mëlçisë dhe sistemit tretës dhe ka një efekt qetësues në organizëm.