Lifestyle

Hudhra për rritje natyrale të thonjve

 

Nëse keni thonj të hollë, të cilët qërohen dhe thyhen lehtë, këtë problem mund ta zgjidhni përmes përdorimit të hudhrës.

E gjitha që ju duhet është një thelb hudhre, sipas profesionistëve, të cilin do ta shtypni dhe fërkoni në thonj. Mbajeni ashtu rreth gjysmë ore, pastaj lani mirë duart. Për të hequr më lehtë aromën e hudhrës, vendosni pak limon dhe fërkoni duart. Limoni i forcon dhe përforcon thonjtë. Ose bëni regjenerator nga hudhra për forcim dhe rritje të shpejtë të thonjve.