Lifestyle

Bota rrezikohet nga pandemia që mund t’i vrasë deri 80 milionë njerëz, paralajmëron OBSH-ja

Bota rrezikohet nga pandemia që mund t’i vrasë deri 80 milionë njerëz, paralajmëron OBSH-ja
 

A jemi të gatshëm për pandeminë e ardhshme globale? Ndoshta jo. Le të kthehemi pak në kohë. 

Në vitin 2018, Organizata Botërore e Shëndetësisë dhe Banka Botërore e bashkëthemeluan Global Preparedness Monitoring Board (GPMB), një grup i pavarur ekspertësh të përqendruar në emergjencat shëndetësore globale.