Lifestyle

Bimët mjekësore kundër ankthit dhe stresit

 

Bimët mjekësore ofrojnë efekte të ngjashme me medikamentet farmaceutike, por me më pak efekte anësore.

Keni dëgjuar për “Herbalizmin”? Tingëllon një fjalë e çuditshme, por në të vërtetë ka të bëjë me përdorimin e barishteve dhe erëzave në kura shëndetësore.