Lifestyle

Ndikimi i fikut kundër tensionit të lartë të gjakut

Ndikimi i fikut kundër tensionit të lartë të gjakut
 

Shumë njerëz vuajnë më së shumti nga hipertensioni, i njohur ndryshe si tensioni i lartë i gjakut.

Tensioni i lartë i gjakut mund të jetë shkatërrimtar për zemrën, trurin dhe veshkat. Përpos kësaj, tensioni i lartë i gjakut shkakton komplikacione të tjera të rënda në lëvizjen e gjymtyrëve.