Lifestyle

Si të identifikohen shenjat e para të çrregullimit bipolar

Si të identifikohen shenjat e para të çrregullimit bipolar

Ndryshimet e disponimit janë një pjesë integrale e jetës sonë. Jemi të lumtur kur na ndodhin gjëra të bukura, dhe kur diçka nuk shkon mirë, atëherë jemi të pakënaqur, ndonjëherë të trishtuar.

Këto janë të gjitha reagime normale. Sidoqoftë, problemi lind kur lëkundjet e humorit nuk janë në përputhje me ndryshimet në jetën tonë.