Lifestyle

Ushqimet kundër dhimbjes së fytit

Ushqimet kundër dhimbjes së fytit

Një nga ndjesitë më shqetësuese është ajo e gërvishtjes dhe dhimbjes së fytit, sidmos gjatë natës.

Nëse ndjeni se jeni në prag gripi apo ju dhemb fyti ndiqni këshillat tona si më poshtë.