Lifestyle

Tri mënyra si t'i përdorni hithrat kundër dhimbjeve të artritit

Tri mënyra si t'i përdorni hithrat kundër dhimbjeve të artritit
 

Ndër ne hithrat janë shumë të përdorura, si në gatime po ashtu edhe në trajtime natyrale për shumë sëmundje.

Kjo bimë është përdorur prej shekujsh edhe për të kuruar simptomat e alergjive veçanërisht ato të shkaktuara nga poleni dhe pluhuri.