Lifestyle

Pastë me kanellë kundër migrenës

Pastë me kanellë kundër migrenës

Migrena shfaqet në mënyrë të panjohur dhe është e vështirë të eliminohet. Lajmi i mirë është se atë mund ta luftoni në kushte shtëpie dhe në mënyrë natyrale, pasi pasta e kanellës qetëson dhembjet.

Nëse vuani shpesh nga dhembjet e kokës, ju e dini se sa e vështirë mund të jetë. Një alternativë është marrja e pilulave ose bërja e ushtrimeve për të provuar të kuroni dhimbjen tuaj, por këto ilaçe janë të përkohshme, domethënë dhimbja e kokës mund të kthehet gjithmonë.