Lifestyle

Rritja e konsumit të hekurit mund të ketë efekt negativ në trupin e njeriut

 

Hulumtimi i ri nga studiuesit japonezë tregon se injeksionet e hekurit mund të shkaktojnë një ngushtim pothuajse të menjëhershëm të enëve të gjakut.

Ndërsa niveli i hekurit në rrjedhën e gjakut rritet, po kështu rritet rreziku i sulmit në zemër dhe tru.