Lifestyle

Drita e diellit i shndërron mbeturinat plastike në karburant hidrogjeni

Foto: Universiteti Teknologjik Nanyang
 

Problemi ynë me mbeturinat plastike është një problem i madh, dhe vetëm sa po bëhet edhe më i madh.

Ky është një problem i madh mjedisor që kërkon të mendohet në perspektivë të madhe, por shkencëtarët gjithashtu po eksplorojnë mënyra më delikate të zgjidhjes së tij dhe kjo e përfshin shndërrimin e mbeturinave plastike në burime të karburantit.