Lifestyle

Shenjat që tregojnë se trupi juaj është plot me toksina

 

Ndiheni vazhdimisht të lodhur, keni probleme me stomakun, shpesh keni dhimbje koke dhe ndryshime të humorit. Problemi mund të jetë me helmet që futen në trup.

Ju keni miratuar këshillat kryesore të kujdesit shëndetësor - ushtroni rregullisht dhe pini shumë lëngje. Problemi mund të jetë në helmet që futen në trup, më shpesh përmes pastës së dhëmbëve, deodorantit, kremrave, ujit të kontaminuar, frutave, perimeve dhe mishit.