Lifestyle

Trendët dominues të modës për 2020-n

Trendët dominues të modës për 2020-n

Fundi i njërit dhe fillimi i vitit tjetër përcillet përherë me risi në botën e modës.

Përkatëset e gjinisë së bukur, të paktën ato që i kushtojnë rëndësi dukjes së tyre, presin me padurim që të dëgjojnë se çfarë sjell 2020-a, raporton revista “Hello”. E këtu fjala nuk është vetëm për ngjyrat dhe materialet, por për trendët e mëdhenj e seriozë globalë që do të dominojnë pistat e modës dhe vitrinat e brendëve të mëdhenj të modës.