Lifestyle

Vaksina prej nanogrimcave dyshtresore krijon kushtet për vaksinë universale të gripit

Foto: Ilustrim
 

Këto ditë mund të duket si pak më shumë se problem sezonal, por gripi është një problem masiv shëndetësor dhe potencialisht vdekjeprurës me të cilin po përballet bota.

Virusi ndryshon shpejt dhe në mënyrë të paparashikueshme, duke e bërë të vështirë zhvillimin e vaksinave efektive, shkruan Koha Ditore.