Lifestyle

Trajtimet ideale për lëkurën e thatë

Trajtimet ideale për lëkurën e thatë
Foto: Ilustrim
 

Problemet me lëkurën janë të shumta dhe nuk njohin moshë e as gjini.

Shpesh lëkura është shumë e yndyrshme, shumë e thatë apo shumë e ndjeshme. Të gjitha këto gjendje mund të jenë një bezdisje e vërtetë për këdo që i përjeton.