Lifestyle

Me limon kundër kolesterolit të lartë në gjak

Me limon kundër kolesterolit të lartë në gjak

Të pasura me vitamina C dhe antioksidantë, agrumet forcojnë sistemin imunitar dhe mbrojnë lëkurën nga dëmtimet e jashtme.

Limoni në veçanti është një burim vitaminash dhe mineralesh të domosdoshme për njeriun.