Lifestyle

Vaji i ullirit e bën lëkurën më të butë e më të pastër

Vaji i ullirit e bën lëkurën më të butë e më të pastër
 

Përveç vlerave shëndetësore shumë të rëndësishme për shëndetin, vaji i ullirit konsiderohet si një eliksir për fytyrën.

Ky lëng i artë është përdorur për bukurinë që në Greqinë dhe Egjiptin e lashtë.