Lifestyle

​A mundet kafeja ta mposhtë lodhjen në punë?

 

Njerëzit që punojnë në ndërrime shpesh përjetojnë lodhje dhe përgjumje.

Për shkak të kësaj, shumë vende kanë prezantuar nevojën për pushime ditore, dhe në Kinë garantohet gjithashtu nga Kushtetuta.