Lifestyle

Sa janë efektivë dezinfektuesit, dhe sa herë në ditë duhet ta përdorni atë

 

Sanitizuesit e duarve konsiderohen efektivë kur përmbajnë të paktën 60 për qind alkool, sipas Qendrës Amerikane për Kontrollin e Sëmundjeve.

Këshillohet gjithashtu larja e duarve tërësisht me sapun dhe ujë si linja e parë e mbrojtjes.