Lifestyle

Këshilla sesi të jeni të lumtur në kohëra stresuese

 

Derisa përhapja globale e pandemisë së koronavirusit po i shtynë qytetarët kudo në botë që të izolohen përbrenda shtëpive të tyre, kufijtë të mbyllen dhe ekonomia të zhytet në jostabile, zor se mund ndihemi të mos ndihemi të mbërthyer nga gjendja e botës në këto momente.

Ka lajme të mira? Edhe në kohëra stresuese dhe shqetësuese mund të ndërmerrni hapa proaktivë për ta ngritur humorin.