Lifestyle

Nëntë realizimet televizive që ju ndihmojnë gjatë vetizolimit

Nëntë realizimet televizive që ju ndihmojnë gjatë vetizolimit

Në kohën kur po vazhdon përhapja e koronavirusit, një mori emisionesh televizive e filmash kanë vendosur që të ndërpresin xhirimet ose produksionet me audiencë. “EastEnders”, “The Only Way is Essex” dhe ribashkimi i shumëpritur i “Friends” janë vetëm disa prej atyre që janë prekur prej virusit tanimë të shpallur pandemi nga Organizata Botërore e Shëndetësisë.

Fatbardhësisht, ka edhe shumë programe të tjera të kompletuara që janë të gatshme të emetohen gjatë javëve dhe muajve të ardhshëm. Më poshtë gjeni të listuara emisionet televizive që do t’ju ndihmojnë të kaloni kohën nëse po zbatoni këshillat për distancim social ose për vetizolim në shtëpi.