Lifestyle

Emergent BioSolutions, kompania që punon në krijimin e terapisë për trajtimin e koronavirusit

Emergent BioSolutions, kompania që punon në krijimin e terapisë për trajtimin e koronavirusit

Kompania Emergent BioSolutions është duke punuar për terapi të mundshme që synojnë trajtimin e koronavirusit. Kompania thotë se deri në verë mund të ketë arritur në fazën 2 të provave klinike.

Emergent BioSolutions, një kompani biofarmaceutike në Gaithersburg të shtetit Maryland, merret me prodhimin e vaksinave, krijimin e terapive me antitrupa për sëmundjet infektive, mbidozat për personat e droguar dhe siguron pajisje mjekësore për qëllime të mbrojtjes biologjike.