Lifestyle

Kokëdhimbjet e punës nga shtëpia dhe si mund t’i shëroni

 

Puna nga shtëpia për shkak të pandemisë së koronavirusit mund të duket si punë luksi. Të lirë që të gatuani njëherësh drekën. Kohë për të larë rrobat gjatë pauzave të shkurtra ndërmjet punëve zyrtare. Kokën rehat prej bashkëpunëtorit fjalëshumë.

Por realiteti e bën të veten. Wirelessi juaj nis të ketë telashe, softueri me të cilin po punonin nuk funksionon si duhet dhe mausi i kompjuterit është për faqe të zezë. Pa një Departament të inxhinierëve të teknologjisë, ju mund të përballeni edhe me probleme teknologjike gjatë punës nga shtëpia.