Lifestyle

Kurat natyrale kundër hernias, problemit mjekësor që shkakton shumë dhimbje

Kurat natyrale kundër hernias, problemit mjekësor që shkakton shumë dhimbje

Hernia është një problem mjekësor që shkakton shumë dhimbje e që ndonjëherë mund të të marrë jetën. Ky problem kërkon trajtim mjekësor, por ka edhe disa kura natyrale që mund ta plotësojnë atë.

Hernia ndodh kur një organ i caktuar depërton në të çarën e një muskuli apo një indi rrethues. Hernia është më e përhapur në zonën e barkut por mund të shfaqet edhe në pjesën e sipërme të kofshës, kërthizë dhe ije.