Lifestyle

Sfida e menaxhimit të katastrofave

Sfida e menaxhimit të katastrofave

Amerika ka një president të dashuruar pas tregjeve, por të paditur ndaj Nënës Natyrë. Dhe SHBA-ja po paguan një çmim tepër të madh për këtë gjë dhe do të paguajë një çmim edhe më

të madh kur bëhet fjalë për ndryshimin e klimës, në rast se Trumpi do të mbetet në krye të vendit.