Lifestyle

Pacientët me koronavirus që u tradhtuan nga sistemi i tyre imunitar

Pacientët me koronavirus që u tradhtuan nga sistemi i tyre imunitar
 

Aktivizimi i “stuhive citokine” është fenomen i njohur mjekësor, sidomos në mesin e të rinjve. Por, megjithatë, po bëhen teste edhe në këtë aspekt.

Një burrë 42 vjeç mbërriti më 17 mars në një spital të Parisit me ethe, kollitje të thatë dhe me probleme të rënduara në dy mushkëritë, që janë shenja të dukshme të infektimit me koronavirusin e ri.