Lifestyle

Sipas të dhënave të reja, koronavirusi po vret më shumë burrat sesa gratë

Sipas të dhënave të reja, koronavirusi po vret më shumë burrat sesa gratë
 

Të dhënat e reja kanë konfirmuar se burrat veçanërisht të moshuarit, kanë më shumë të ngjarë të vdesin nga koronavirus sesa gratë, transmeton oranews raportimet.

Në Itali, burrat përbëjnë 55 për qind të rasteve dhe 69 për qind të vdekjeve. Kurse në Gjermani, burrat përbëjnë 52 për qind të rasteve dhe 65 për qind të vdekjeve