Lifestyle

Fillojnë provat klinike të një vaksine të dytë në SHBA kundër COVID-19, injeksion në lëkurë

Fillojnë provat klinike të një vaksine të dytë në SHBA kundër COVID-19, injeksion në lëkurë
 

Studiuesit amerikanë kanë nisur një tjetër provë të një vaksine eksperimentale për COVID-19, duke përdorur injeksion në lëkurë dhe jo si zakonisht në muskul.

Një prej personave që iu nënshtrua testit në Kansas City, të shtetit Mizuri, të mërkurën, tha se ai ishte shumë i lehtë, njësoj si testet e injeksioneve për alergji.