Lifestyle

Paradoksi i izolimit

 

Pse gjatë izolimit po ulet ankthi te disa njerëz?

Ideja që pandemia e koronavirusit mund të ketë disa gjëra që mund të na ndihmojnë të jetojmë një jetë më të mirë, mund të duket pothuajse e paimagjinueshme përballë shkatërrimit dhe vdekjes që ajo ka shkaktuar deri më tani.