Lifestyle

Java e modës në Kinë, shfaqja e modeleve pa audiencë për shkak të pandemisë

 

Efekte dritash, muzikë ritmike, modele që ecin në pasarelë, gjithçka duket dhe tingëllon si një shfaqje normale në periudhë pandemie, përveç një ndryshimi të madh, nuk ka audiencë.

Kjo është pamja e re e shfaqjeve të Javës së Modës në Kinë Vjeshtë / Dimër 2020, të cilat, siç transmeton oranews, u shtynë nga marsi deri në maj për shkak të shqetësimeve në lidhje me pandeminë e koronavirusit.