Lifestyle

Ndikimi i koronavirusit në industrinë e modës

Ndikimi i koronavirusit në industrinë e modës

Moda është një industri miliona dollarësh, është një formë arti dhe mbi të gjitha është e domosdoshme. Mirëpo si një pjesë e madhe e industrive të tjera, edhe moda u prek nga pandemia. Kësisoj, u desh të përshtatej.

Mbyllja e dyqaneve fizike dhe anulimi i evenimenteve