Lifestyle

Eljesa Nreci dhe Vlora Bushgjokaj, blogeret shqiptare të modës mysafire në “Fashionista”

Eljesa Nreci dhe Vlora Bushgjokaj, blogeret shqiptare të modës mysafire në “Fashionista”

Meqenëse jetojmë në një kohë kur rrjetet sociale marrin një kohë goxha të madhe të jetës sonë, në ditët e sotme ka mjaft dashamirëse të modës, të cilat shfaqin idetë dhe dashurinë e tyre për modën në rrjete sociale.

Nëpër botë shohim se ka mjaft blogere të famshme të cilat pjesën më të madhe të ditës së tyre e shfaqin nëpër mediat sociale, dhe po kështu veprojnë edhe mjaft vajza shqiptare, të cilat postojnë për modën, këshilla rreth modës dhe stilin e tyre të jetesës.