Lifestyle

Deliriumi “mund të jetë i zakonshëm” te pacientët me COVID-19

Foto: BBC
 

Deliriumi dhe konfuzioni mund të jenë gjendje të zakonshme te disa pacientë, të sëmurë rëndë me COVID-19, ka sugjeruar të martën një studim i botuar në revistën shkencore “The Lancet”.

Qëndrimet e gjata në përkujdesjen intensive dhe vendosja në ventilatorë mendohet se janë faktorët që e rrisin rrezikun, kanë bërë të ditur studiuesit.