Lifestyle

Kultivimi i livandës në Kosovë

Njihet si lule për relaksimin e të gjitha shqisave. Kjo është lule livanda, e cila është përdorur që në kohët e lashta për kurim. Madje, vaji esencial i livandës është një nga vajrat më të dobishëm në trajtimin e akneve.

Livanda mund të përdoret edhe nëpër shampo të ndryshëm për lëkurën dhe flokët. Kohët e fundit, edhe në Kosovë ka filluar që të kultivohet kjo bimë.