Lifestyle

Shkrimet keqinformuese për koronavirusin që po qarkullojnë online

 

Ndërsa pandemia e koronavirusit po vazhdon të prekë shtetet në mbarë botën, këshillat e rrejshme shëndetësore dhe çorientuese janë duke u shpërndarë nëpër rrjete sociale.

BBC shikon disa nga shembujt dhe nga kanë ardhur ata.