Lifestyle

Dy mollë në ditë mbrojnë nga një sërë sëmundjesh

Dy mollë në ditë mbrojnë nga një sërë sëmundjesh

Nëse ekziston një frut që të bën shumë mirë ajo është molla. Nuk është ekzagjerim.

Molla njihet për vlera dhe përbërës të jashtëzakonshëm ushqimorë që të mbrojnë nga një sërë simptomash dhe sëmundjesh.