Lifestyle

Cilat janë veprimet që nxisin depresionin, këshillat që iu duhen

Cilat janë veprimet që nxisin depresionin, këshillat që iu duhen

Depresioni prek miliona njerëz në botë dhe shkaktohet nga kombinimi i komplikuar i faktorëve socialë, psikologjikë dhe biologjikë.

Simptomat fizike të depresionit