Lifestyle

India studion një kombinim potencial të dy barnave për COVID-19

India studion një kombinim potencial të dy barnave për COVID-19

Kompania farmaceutike Glenmark ka bërë të ditur të martën se do ta nisë një testim të ri klinik ne Indi për kombinimin e dy barnave anti-virale, favipiravir dhe umifenovir, si trajtim potencial për Covid-19, raporton Reuters.

Studimi do të bëhet me 158 pacientë të hospitalizuar me simptome mesatare me Covid-19 në Indi, ka thënë kjo kompani.