Lifestyle

Punëdoret e Yllka Haxhiut në izolim

Dhomën e saj e ka shndërruar në vendin më të dëshiruar të punës. Yllka Haxhiu nga Gjakova e kishte shikuar me sy pozitiv të qëndruarit në izolim gjatë muajve të pandemisë.

Si studente e dizajnit dhe e modës, krijimin e gjërave unike e pa të arsyeshme për të kaluar kohën në shtëpi, raporton KOHA.